Zmešajte ribjo in ostrigino omako, da dobite marinado. Zrezke ostriža narežite na koščke in jih potopite v marinado za 20 minut. Na olju popražite palmov sladkor in karijevo pasto. Zalijte...
V veliki ponvi segrejte olje na srednje visoki temperaturi. Dodajte narezano klobaso in čebulo; kuhajte in mešajte, dokler se čebula ne zmehča in klobasa ne porjavi, 3-5 minut. Dodajte karijevo...
V ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte olje. Tempeh pecite 3 minute ali dokler ne porumeni. Prenesite na krožnik, obložen s papirnato brisačo, da se odcedi. Dodajte čebulo, zeleno, korenček...
V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte narezano bučo, papriko, česen, koriander ter beli del šalotke. Med občasnim mešanjem kuhajte 6 minut ali dokler se ne zmehča. Dodajte...
Pečico segrejte na 190 °C. Namastite pekač. Obložite ga s papirjem za peko. Segrejte ponev na srednji temperaturi. Začinite račje prsi in jih s kožo navzdol položite v ponev. Kuhajte...
Olje segrejte na srednje močnem ognju. Dodajte čebulo in jo mešajte 5 minut. Dodajte kari pasto in mešajte še 1 minuto. Dodajte piščančjo juho in paradižnik. Povečajte temperaturo na visoko...
V skledi v 250 ml mlačne vode stepite kvas, nato postopoma stepite 125 g riževe moke in ščepec morske soli do gladkega. Dajte na stran. Na srednje močan ogenj postavite...
Čebulo olupite in drobno sesekljajte, jo položite v ponev na srednji ogenj z 1 žlico oljčnega olja in kančkom vode ter jo med rednim mešanjem kuhajte 10 minut ali dokler...
V ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte olje. Dodajte kari pasto in jo kuhajte 2 minuti oziroma dokler ne zadiši. Dodajte kokosovo mleko, jušno osnovo, šalotko, čili in liste limete,...