V skledi zmešajte fižolove kalčke, kozice, jajca, zeleno čebulo in česen v prahu, da se dobro povežejo. V ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. V ponev dodajte približno 1/2 skodelice...
Piščančje prsi narežite na kocke in jih posujte s soljo in poprom. Narežite por, papriko in korenje. Na maslu popecite meso in dodajte narezano zelenjavo. Cvetačo narežite na koščke in...
Zavrite piščančjo juho in ji dodajte narezano repo. Kuhajte toliko časa, da se repa zmehča in je kuhana. V juho dodajte narezan por in čebulo, narezan tofu in nastrgano suho...
Piščanca narežite na tanke trakove. Začinite s soljo in poprom. Riževe rezance skuhajte v skladu z navodili na embalaži. Ko so kuhani, jih odcedite in osvežite v hladni vodi. Segrejte...
Korenje narežite na tanke trakove. Meso zmešajte z ostrigino omako, oljem, vinom, s sladkorjem, škrobom in z začimbami po okusu. Na olju popražite mešanico mesa, korenje in kalčke. Meso pustite,...
Riževe rezance skuhajte po navodilih na embalaži, da so mehki, a še vedno čvrsti. Odcedite jih in pustite na stran. V manjši skledi zmešajte sestavine za omako pad thai, da...
Riževe rezance skuhajte po navodilih na embalaži, da so mehki, a še vedno čvrsti na ugriz. Odcedite jih in pustite na stran. V manjši skledi zmešajte sestavine za omako pad...
Ajdovo kašo stresite v cedilo in jo izpirajte pod mrzlo tekočo vodo toliko časa, da bo izpod cedila pritkla bistra voda. Nato ajdovo kašo dobro odcedite. V večjem loncu zavrite...
Kuskus dajte v veliko skledo s 375 ml hladne vode. Odstavite za 15 minut, da se vpije. Medtem pripravite pesto. V ponvi na srednji temperaturi segrejte 1 žlico oljčnega olja....
Operite goveji file, posušite ga z brisačo in postavite v zamrzovalnik za cca. 1 uro. Očistite mlado čebulo, po dolžini jo prerežite na štiri dele in narežite na cca. 3...