Gin, sladkor, cimet, zvezdasti janež, klinčke in lupina dajte v ponev in na nizki temperaturi kuhajte 3 minute ali dokler se sladkor ne raztopi. Odstranite z ognja. Odstavite, da se...
Posušeno pomarančo pripravite tako, da pečico segrejete na 110 °CC. Ploščo za peko obložite s papirnato brisačo. 1 pomarančo narežite na tanke rezine in jih položite na pripravljen pladenj. Rezine...
Olupite in zdrobite česen, nato olupite in grobo nasekljajte ingver. Drobno narežite zelje. Obrežite in na drobno narežite spomladansko čebulo in čili. Naberite zelišča. Limonsko travo s česnom, ingverjem in...
Preden meso pripravite, ga vzemite iz hladilnika in ga segrejte na sobno temperaturo. Pečico segrejte na 180 °C. Ingver olupite in na drobno narežite, nato pa ga skupaj s cimetovo...
Kumare za vlaganje po dolžini prerežite na pol. Šalotko olupite in narežite na tanke rezine. Kumare in šalotko dajte v cedilo. Potresite z 2 žličkama morske soli. Po 45 minutah...