Na olju popražite indijske oreščke in sesekljano čebulo. Dodajte kumino, gorčična semena in čili. Dodajte nariban ingver in pražite, da čebula postekleni. V ponev dodajte na tenko narezano korenje, grah...
Rezance pripravite v skladu z navodili, navedenimi na embalaži in jih odcedite. V loncu na srednji temperaturi segrejte olivno olje. Dodajte sesekljano čebulo, korenček in zeleno ter dušite, dokler se...
V lonec z 1 l vrele vode dajte kocko jušne osnove in mešajte, dokler se ne raztopi. Dodajte sojino omako, piščanca in čilije ter lonec pokrijte. Segrevajte, dokler ne zavre,...
Pripravite kari pasto. Čebulo, sesekljane rdeče čilije, česen, ingver, limonsko travo, limetino lupino in sok ter stebla koriandra dajte v mešalnik. Zmiksajte v pasto, jo začinite, nato pa še enkrat...
Rezance skuhajte v osoljeni vodi, dokler se ne zmehčajo. Odcedite in jih položite v dobro namazan obročast model. Raztopite maslo, dodajte moko in gladko zmešajte. Vmešajte mleko in med nenehnim...