Segrejte pečico na 150 °C. Obložite pekač s peki papirjem. Stepite beljake, da dobite čvrst sneg in mu primešajte škrob, jagodni sirup in postopoma dodajajte sladkor. Dobro premešajte, da dobite...
Segrejte pečico na 150 °C. Obložite pekač s peki papirjem. Stepite beljake, da dobite čvrst sneg in mu primešajte škrob, malinov sirup in postopoma dodajajte sladkor. Dobro premešajte, da dobite...
Segrejte pečico na 180 °C in namastite pekač. Zmešajte sladkor, vaniljev sladkor, moko in pecilni prašek. Dodajte maslo in gnetite, da dobite drobtinasto zmes. Dodajte še rumenjake in kislo smetano...
Zmešajte olupljene in narezane hruške, limonino lupino, cimetov sladkor in 1 žlico navadnega sladkorja. Iz beljakov naredite sneg tako, da jih stepate, dokler se ne oblikujejo čvrsti vrhovi. Posebej zmešajte...
Segrejte pečico na 180 °C in obložite pekač s peki papirjem. Beljake rahlo spenite in jim primešajte mlete mandlje, ekstrakt in sladkor. Iz mase oblikujte majhne rogljičke in jih povaljajte...
V kozarcu zmešajte gin s čajnimi vrečkami. Pustite stati 1 uro. Čajne vrečke zavrzite. V posodi za koktajle zmešajte 60 ml jasminovega gina z limoninim sokom, medenim sirupom in jajčnim...
V ponvi raztopite maslo. Dodajte sesekljano čebulo in jo na zmerno nizki temperaturi kuhajte približno 4 minute, dokler se ne zmehča. V manjši skledi v kokosovo mleko vmešajte 1 žlico...
Pečico segrejte na 190 °C. Namažite pekače za piškote. V veliko skledo presejte moko, ingver, klinčke, cimet, sol in sodo bikarbono; dobro premešajte. V drugi skledi stepite olje, jajca, melaso,...
Pečico segrejte na 160 °C. Pekač obložite s peki papirjem. V srednje veliki skledi stepite beljake. V veliki skledi stepite mandljevo moko, kakav v prahu, sol in sodo bikarbono. Dodajte...
Sesekljano čebulo na srednji temperaturi na olju prepražite do zlato rjave barve, približno 5 minut. V veliki skledi zmešajte polovico pražene čebule, mleto govedino, mleto puranje meso, drobtine, jajce, beljak,...