Vse sestavine zmešajte, da dobite maso za paniranje. V maso pomočite akacijeve cvetove in jih rahlo otresite. Segrejte olje in v njem ocvrite panirano akacijo. Ko pozlati, jo vzemite iz...
Skuhajte jajce in ga olupite. Kumaro olupite in jo naribajte. Malo jo posolite in počakajte 30 minut, da spusti vodo. Kumaro nato dobro ožemite. Kuhano jajce sesekljajte in ga dodajte...
Sesekljajte čebulo in jo popražite na olju. Dodajte drobno sesekljano bučko in pražite 10 minut, da se zmehča. Jajca razžvrkljajte in jih dodajte v ponev. Solite in poprajte ter mešajte...
Gobe dežnikarice očistite in jim odrežite stebla. Klobuke potresite z vegeto in jih po želji razrežite. Klobuke najprej povaljajte v moki, nato v razžvrkljanem jajcu in na koncu jih z...
Na olju popražite sesekljano čebulo in dodajte narezane jurčke. Pražite jih toliko časa, da izhlapi vsa voda. Jajca ubijte v posodico in jih razžvrkljajte. Prelijte jih po praženih gobah in...
Meso pečenice zmešajte z jajcem in drobtinami. Dodajte papriko v prahu in oblikujte kroglice. Popecite jih na olju, 10 minut na vsaki strani. Kroglicam dodajte sesekljan česen in papriko. Dodajte...
Rakove repke splaknite v posoljeni vodi in jih odcedite. Ostale sestavine zmešajte, da dobite gosto maso za paniranje rakcev. Maso postavite na hladno, medtem pa pripravite omako. Za omako zmešajte...
Na sezamovem olju popražite sesekljan česen, čili, čebulo in ingver. Pražite, da čebula postekleni, nato pa dodajte gobe in dobro premešajte. Dodajte bambus in pražite še 5 minut. Vse skupaj...
Svinjske kotlete začinite s soljo in poprom. Moko, drobtine in razžvrkljana jajca razdelite v ločene skodelice. Svinjske kotlete najprej pomokajte in jih potopite v jajce. Povaljajte jih v drobtinah, da...
Pečico segrejte na 200 °C in obložite pekač s peki papirjem. Bučke prerežite na pol in jim izdolbite sredico. Posolite jih s soljo in počakajte nekaj minut, da spustijo vodo....