Pečico segrejte na 220 °C. Dno pekača obložite s peki papirjem. Peki papir in stranice pekača rahlo premažite s pršilom za kuhanje. Beljake dajte v veliko skledo; z električnim mešalnikom...
Banano olupite in jo dodajte v mešalnik skupaj z zamrznjenim jagodičevjem, grškim jogurtom in kokosovo vodo. V mešalnik dodajte med, nariban ingver in sok polovice limone. Vse sestavine mešajte, dokler...
V skledi zmešajte mešano sveže jagodičevje, narezano banano, na kocke narezan ananas in na kocke narezan mango. Na sadno mešanico dodajte še grški jogurt. Po jogurtu posujte granolo. Po vrhu...
Pečico segrejte na 190 °C in pekač za mafine obložite s papirnatimi modelčki. V veliki skledi zmešajte brezglutensko moko, mandljev zdrob, sladkor, pecilni prašek, sodo bikarbono in sol. V ločeni...
Sladoled dajte v veliko skledo. Dodajte 150 g jagodičevja in ga nežno zmešajte, da se poveže. Z žlico ga vlijte v pekač velikosti. Pokrijte in postavite v zamrzovalnik, dokler se...
V loncu zmešajte jagodičevje, sladkor, lupino in sok. Kuhajte na visoki temperaturi, dokler se ne naredijo mehurčki, približno 1 uro in pol. V skodelici zmešajte koruzni škrob in vodo, da...
Maslo in sladkor zmešajte v kremo. Dodajte še stepeno jajce, nato vmešajte mleko. Postopoma dodajte tudi moko, pri čemer pecilni prašek temeljito vmešajte v zadnje pol skodelice moke. Vse skupaj...