Lubenico prerežite na pol in izdolbite meso. Meso zmečkajte in ga vrnite nazaj v lubenico, da dobite čim več soka. Lubenici dodajte limonin sok, jagode, penino, meto in ledene kocke....
Limonado prelijte v vrč. Pokrito postavite v zamrzovalnik za 3 ure. Čajne vrečke dajte v toplotno odporen vrč. Prelijte z vrelo vodo. Namakajte 5 minut. Čajne vrečke zavrzite in počakajte,...
Popecite rezine kruha, da postanejo zlate in hrustljave. Zrel avokado prerežite na pol, odstranite koščico in izdolbite meso v skledo. Avokado z vilicami zmečkajte v gladko maso. Dodajte svež limonin...
Segrejte pečico na 180 °C. Obložite pekač s peki papirjem. Zmešajte grški jogurt, cimet, jajce, vaniljev ekstrakt in med, da dobite kremo. Z žlico rahlo pritisnite na rezine kruha, da...
Pečico segrejte na 180 °C. Rahlo popršite pekač s sprejem za peko. Jagode položite na pekač in jih pecite 25 minut, nato jih odstranite in postavite na stran. V srednje...
Mleko nalijte v posodo in mu dodajte vaniljev strok in limonino lupino. Zavrite, nato pa pokrijte in pustite stati 10 minut. Zmešajte rumenjaka in bezgov sirup. Prelijte s precejenim mlekom...
Zmešajte pinjenec, jagodni sirup in sladkor. Želatino namočite po navodilih na embalaži, jo ožemite in razpustite v malo vroče vode. Vmešajte jo v pinjenec. Jagode razdelite v 4 kozarce in...
Segrejte pečico na 150 °C. Obložite pekač s peki papirjem. Stepite beljake, da dobite čvrst sneg in mu primešajte škrob, jagodni sirup in postopoma dodajajte sladkor. Dobro premešajte, da dobite...
Jagode, limetin sok in javorjev sirup zmešajte v mešalniku ali kuhinjskem robotu. Mešanico prelijte v pekač in enakomerno razporedite. Pekač postavite v zamrzovalnik čez noč. Ko se zmes strdi, jo...
Jagode razrežite na četrtine. Jogurt, jagode, sladkor v prahu in jabolčni sok dajte v mešalnik. Zmiksajte, da dobite gladko kašo. Maso za sladoled vlijte v majhne kozarčke in vanje zapičite...