Mleko nalijte v posodo in mu dodajte vaniljev strok in limonino lupino. Zavrite, nato pa pokrijte in pustite stati 10 minut. Zmešajte rumenjaka in bezgov sirup. Prelijte s precejenim mlekom...
Zmešajte pinjenec, jagodni sirup in sladkor. Želatino namočite po navodilih na embalaži, jo ožemite in razpustite v malo vroče vode. Vmešajte jo v pinjenec. Jagode razdelite v 4 kozarce in...
Segrejte pečico na 150 °C. Obložite pekač s peki papirjem. Stepite beljake, da dobite čvrst sneg in mu primešajte škrob, jagodni sirup in postopoma dodajajte sladkor. Dobro premešajte, da dobite...
Jagode, limetin sok in javorjev sirup zmešajte v mešalniku ali kuhinjskem robotu. Mešanico prelijte v pekač in enakomerno razporedite. Pekač postavite v zamrzovalnik čez noč. Ko se zmes strdi, jo...
Jagode razrežite na četrtine. Jogurt, jagode, sladkor v prahu in jabolčni sok dajte v mešalnik. Zmiksajte, da dobite gladko kašo. Maso za sladoled vlijte v majhne kozarčke in vanje zapičite...
V skledi zmešajte maskarpone sir, smetano, sladkor v prahu in vaniljev ekstrakt. Stepite. V ločeni skledi zmešajte narezane jagode z žličko sladkorja v prahu, da jih nekoliko osladite. Na dno...
Za pripravo limetinega sladkorja. Na plitvem krožniku zmešajte limetino lupino, sladkor in ščepec soli. Kozarce obrobite s sladkorjem, nato pa jih napolnite z ledom. V lončku za koktajl zmešajte rezine...
Pečico segrejte na 180 °C. Kvadratni pekač popršite z oljem in obložite s papirjem za peko. Zmešajte moko, ovsene kosmiče, sladkor, pecilni prašek in sol. Dodajte maslo in jajce, nato...
Sestavine za sadni punč vlijte v velik vrč. Dodajte narezano sadje po želji in nežno premešajte (ne mešajte preveč). Takoj postrezite, za zajemanje in serviranje uporabite zajemalko. (Foto: freepik.com)
Pečico segrejte na 200 °C. Namastite in obložite pekač s papirjem za peko. Za notranjost torte: Narežite nekaj jagod na ~1,5 cm velike koščke, da dobite 1 skodelico (približno 1/3...