Za pripravo marinade zmešajte barbeque omako, jabolčni kis, sesekljan čili, rjavi sladkor in česen. Svinjino položite na pladenj in jo prelijte z marinado, da bo meso dobro prekrito. Pokrijte in...
Jajčevce narežite na rezine. Posujte jih s soljo in pustite stati pol ure, da spustijo vodo. V mešalniku zmeljite orehe, česen, čebulo in feferon. Mešanici dodajte malo kisa in jo...
Na maslu popražite sesekljan por in koromač. Dodajte koromačeva semena in kis ter premešajte. Prilijte jušno osnovo in vse skupaj zavrite. Dodajte sesekljan česen in narezan krompir ter pokrito kuhajte...
Pečico segrejte na 200 °C. Pekač obložite s peki papirjem. Na pladenj položite narezano cvetačo in jo posujte s čilijevimi kosmiči in kančkom olivnega olja. Pecite 30 minut, na polovici...
Rebra položite v lonec in jih prelijte s hladno vodo. Zavrite in nato 25 minut rahlo kuhajte, pri tem pa odstranite maščobo, ki počasi priplava na površje. Odcedite. Obložite pekač...
Zelenjavo sesekljajte in jo z vsemi sestavinami dajte v ponev in pokrito rahlo kuhajte 30 minut. Nato jih precedite skozi sito in vrnite v ponev. Ponovno zavrite in kuhajte še...
Segrejte pečico na 150 °C. V manjši skledi zmešajte dimljeno papriko, česen v prahu, suhi timijan, suhi origano, sol in črni poper. Mešanico začimb vtrite v svinjsko pleče. Segrejte oljčno...
Operite in narežite čemaž ter ga dajte v skledo. Sesekljajte čebulo in jo dodajte čemažu. Avokado narežite na kocke in ga skupaj s čičeriko dodajte v skledo s čemažem. Čez...
Pečico segrejte na 200 °C. Dobro operite in obrežite brstični ohrovt, odstranite vse morebitne razbarvane liste in mu odrežite stebla. Po dolgem brstični ohrovt prerežite na pol. V veliki skledi...