Segrejte zelenjavno juho in vanjo vmešajte zdrob. Kuhajte 15 minut in dodajte maslo. Polento posolite in mešajte. Kuhano polento vlijte v pekač in počakajte, da se strdi. Strjeno polento narežite...
Segrejte olje in dodajte sesekljano korenje, zeleno, čebulo in česen ter pražite približno 5 minut. V zelenjavo vmešajte moko in kuhajte še 1 minuto, vmes pa mešajte. V lonec vlijte...
Piščanca položite v košaro zračnega cvrtnika. Piščanca namažite z oljčnim oljem. V manjšo skledo dodajte italijanske začimbe, česen v prahu, papriko, sol in poper. Vtrite na vse strani piščanca. Pecite...
Tofu osušite s papirnatimi brisačami, nato pa ga z rokami razlomite na 16 enako velikih kosov. Kose tofuja v enem sloju položite na majhen pekač ali krožnik, obložen s peki...
Pečico segrejte na 200 °C. Gobam odstranite peclje in jih shranite. Kapice gob začinite s soljo in jih dajte na stran. Stebla zmeljite. Zmešajte mleto govedino, mleta stebla, modri sir,...
V ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte zeleno, čebulo, korenček, papriko in česen. Med pogostim mešanjem kuhajte 10 minut oziroma dokler zelenjava ne postane mehka. Povečajte temperaturo in dodajte...
Pečico segrejte na 230 stopinj Celzija. Rešetko postavite na sredino pečice. S peki papirjem obložite pekač. Dno vsake gobe lepo premažite z olivnim oljem. Začinite jih s soljo in poprom...
Orehe, grah, zelišča, parmezan, česen, limonin sok in olje dajte v mešalnik in stepite v grobo pasto. Začinite po okusu in dajte v veliko skledo. Testenine skuhajte v vreli osoljeni...
Pečico segrejte na 180 ºC. Oprana in posušena bučna semena dajte v skledo ter dodajte olje za kuhanje in začimbe. Začinjena bučna semena dajte na pekač, obložen s peki papirjem,...
Pečico segrejte na 210 ºC. Bučke narežite na palčke, ki si po obliki podobne pomfriju. V skledi stepite jajca. V ločeni skledi zmešajte drobtine, parmezan, italijanske začimbe in ¼ žličke...