V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte sesekljano čebulo in sesekljan česen. Dušite, dokler čebula ne postekleni. V ponev dodajte narezano hobotnico in jo kuhajte približno 5...
V velikem loncu zavrite osoljeno vodo. Špagete skuhajte v skladu z navodili na embalaži. Medtem v ponvi na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte sesekljan česen in sesekljano čebulo. Dušite,...
Hobotnico položite v lonec in dolijte toliko vode, da bo hobotnica prekrita. Hobotnico vzemite iz lonca in zavrite vodo. Ko voda zavre, vanjo položite hobotnico. Poprajte in začinite vodo po...
Očiščeno hobotnico sperite pod hladno tekočo vodo. V velikem loncu na srednje visoki temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte sesekljano čebulo in česen ter ju pražite 2-3 minute, dokler ne zadiši....
Hobotnico sperite pod hladno tekočo vodo. V velikem loncu s slano vrelo vodo hobotnico blanširajte 5-10 sekund in jo odstranite s kleščami. Postopek blanširanja ponovite še dvakrat, da hobotnica postane...