Omako pripravite tako, da v skledi zmešate vse sestavine in jih malo začinite. V vroči ponvi pražite žemljice, ki ste jih prej namazali z maslom, dokler se ne zapečejo do...
Najprej nasekljajte čebulo in česen ter ju dajte v malo večjo posodo. Nato dodajte še meso, jajca, kislo smetano, sol, poper in zeleno (vse po vašem okusu), dobro premešajte in...
Drobtine nekaj minut namakajte v mleku. Zmešajte meso, drobtine, jajca, čebulo in začimbe. Dobro premešajte in oblikujte hlebček. Položite ga v pekač, dodajte 1 cm vode in pecite v srednje...
Zmešajte meso, sol, poper, riž in jajce ter dobro premešajte. Za omako: na maslu prepražite čebulo, da se zmehča. Čebuli dodamo paradižnikovo juho in enako količino vode, zeleno, peteršilj, limonin...
Mleto meso temeljito zmešajte z eno skodelico moke ter soljo in poprom po okusu. Ko so sestavine temeljito premešane, jih v ponvi popecite z maslom in drobno sesekljano čebulo. Ko...