Sesekljano čebulo popražite na masti in dodajte mleto meso, jušno kocko in začimbe. Dobro premešajte in dušite, vmes pa prilivajte vodo. Dušite toliko časa, da se meso zmehča. Skuhajte riž...
V plitvi posodi zmešajte drobtine in moko. Začinite s soljo in poprom. V ločeno posodo dajte jajce. V veliki ponvi na srednje močnem ognju segrejte olje. Svinjske zrezke potopite v...
V slani vodi skuhajte riž (riž za priloge, ki se ne razkuha). V ločeni posodi prepražite čebulo in česen na olju, solite in popoprajte. Ko čebula porumeni dodajte na drobno...
Svinjski zrezek dobro potolcite in začinite s soljo, poprom in zelenjavo. V ponvi segrejte olje in zrezek popečemo do zlato rjavo barve. Popečene zrezke razporedite po krožniku. Ocvrte zrezke potresite...
Za začetek prepražite čebulo, dodajte sol, nato dodajte preostalo zelenjavo, na koncu dodajte še meso, začinite in zalijte z vodo. Ko je meso kuhano in voda brbota, dodajte še 2-3...