Segrejte pečico na 160 °C. Zmešajte moko, začimbe in gorčico ter mešanico vtrite v pečenko. Pečenko položite na pekač in jo prelijte z worchestrsko omako. V pekač dodajte zelenjavo in...
Segrejte pečico na 180 °C. Fižol naprej namakajte čez noč, nato pa ga zavrite in kuhajte toliko časa, da se zmehča. Na ponvi specite jagnjetino in klobaso ter jima dodajte...
Pečico segrejte na 200 stopinj Celzija. Goveji zrezek začinite z oljčnim oljem, soljo in poprom. Segrejte veliko ponev na srednje visoki temperaturi. V ponev dajte goveji zrezek...
Segrejte pečico na 150 °C. Rebrcam odstranite odvečno maščobo in jih posolite. Postavite jih v pečico za 2 uri. Koruzni škrob zmešajte z vodo. V ponvi zmešajte in zavrite vse...
Segrejte oljčno olje, dodajte mleto govedino in kuhajte, dokler ne porumeni, približno 5 minut, pri čemer pazite, da se govedina med kuhanjem zdrobi. Odlijte odvečno maščobo. Dodajte sesekljano čebulo in...
Sesekljano čebulo na srednji temperaturi na olju prepražite do zlato rjave barve, približno 5 minut. V veliki skledi zmešajte polovico pražene čebule, mleto govedino, mleto puranje meso, drobtine, jajce, beljak,...
Na srednje visokem ognju postavite veliko ponev, premazano s pršilom za kuhanje. Na ogreto ponev položite zrezke in jih z obeh strani rjavo popecite. Zrezke položite na krožnik. V ponev...
Na srednji temperaturi segrejte ponev, in dodajte mleto govedino. Kuhajte 10 minut in občasno premešajte. Meso vzemite iz ponve in ga shranite za pozneje. V ponev dodajte sladki krompir, čebulo,...
V ponvi na močnem ognju segrejte olje. Dodajte tretjino narezanega govejega mesa in ga med mešanjem kuhajte 3 minute ali dokler ne porumeni po vsej površini. Prenesite na krožnik in...
V ponvi na močnem ognju segrejte 1/2 olja. Narezano jagnjetino pecite 6 minut ali dokler ne porumeni po vsej površini. Prenesite na krožnik. V ponev dodajte jajčevce. Ob občasnem mešanju...