V manjši posodi z vrelo vodo kuhajte rezance 4 do 5 minut. Odcedite jih in prestavite v skledo z ledeno vodo, da se ohladijo. Rezance dobro odcedite in jih narežite...
Pečico segrejte na 190 °C. V veliki skledi zmešajte skuto, jajca, sladkor, moko, vaniljev ekstrakt in rozine (če jih uporabljate), da se dobro povežejo. Na čisto, ravno površino položite list...
Pečico segrejte na 175 °C. Dno in stranice pekača namažite z maslom. Sesekljajte oreščke in jih pomešajte s cimetom. Odvijte testo in ga prerežite na pol, da se prilega pekaču....
Pečico segrejte na 200 °C. 2 pekača obložite s papirjem za peko. Feto razrežite na osem 1 cm debelih kosov. Vsako rezino prerežite na tretjine. Na delovno površino položite 3...
Pečico segrejte na 160 °C. Ponev premažite s stopljenim maslom. Sladkor, kavo in med kuhajte v ponvi na nizki temperaturi 5 minut oziroma dokler se sladkor ne raztopi in sirup...
Pečico segrejte na 180 °C. Odmrznite 1 kg zamrznjene špinače in iztisnite odvečno vodo. Na drobno narežite 2 čebuli in 2 stroka česna, nato pa jih 10 minut pražite olivnem...