Pripravite espresso. Mleko kuhajte v pari, dokler ni vroče in penasto. Espresso prelijte v skodelico. V skodelico vlijte kuhano mleko in na vrhu ustvarite plast pene. Čokoladni sirup pokapajte po...
Začnite z ločevanjem jajc. Beljake dajte v večjo posodo za mešanje, rumenjake pa v manjšo posodo za mešanje. Rumenjakom dodajte sladkor in stepajte toliko časa, dokler zmes ne bo postala...
V majhni skledi stepite kvas in vodo, dokler se kvas ne raztopi. Maslo, kavo in mleko dajte v majhno posodo na srednji temperaturi. Med občasnim mešanjem kuhajte 3 minute ali...
Pečico segrejte na 160 °C. Ponev premažite s stopljenim maslom. Sladkor, kavo in med kuhajte v ponvi na nizki temperaturi 5 minut oziroma dokler se sladkor ne raztopi in sirup...
Pečico segrejte na 180 °C. Pekač rahlo namažite z maslom. Obložite ga s papirjem za peko, tako da bodo stranice previsne. Čokolado in kavo zmešajte v majhni ognjevarni posodi nad...
Vse sestavine dodajte v šejker, napolnite z ledom in jih 15 sekund močno stresajte. Precedite v ohlajen kozarec in okrasite s kavnimi zrni. (Foto: pexels.com)