Makarone skuhajte v skladu z navodili na embalaži. Pekač obložite s peki papirjem. V ponvi na srednji temperaturi stopite maslo. Dodajte moko in jo med kuhanjem približno minuto stepajte. Počasi...
Pečico segrejte na 220 °C. Pekač obložite s peki papirjem. V skledo dajte drobtine, sezamova semena, papriko, posušena zelišča, čebulo v prahu, česen v prahu, sol in poper. V ločeno...
V ponvi raztopite maslo. Dodajte sesekljano čebulo in jo na zmerno nizki temperaturi kuhajte približno 4 minute, dokler se ne zmehča. V manjši skledi v kokosovo mleko vmešajte 1 žlico...
Za skorjo: V skledi zmešajte sestavine italijanske skorje. Razporedite na majhen krožnik. Za posip: V drugi manjši skledi zmešajte sestavine posipa. Pripravite sardine: Sardine osušite s papirnato brisačo. Obe strani...
Vsaj en dan pred pripravo naredite zarezo v embalaži tofuja in odcedite čim več vode. Nato postavite paket tofuja v zamrzovalnik, dokler ne zamrzne. Blok zamrznjenega tofuja postavite na žično...
Piščančje prsi na obeh straneh začinite s soljo in poprom. Moko, razžvrkljano jajce in drobtine panko dajte v ločene plitve posode. Piščančje prsi povaljajte v moki in otresite odvečne dele;...
Zmiksajte fižol, naribano korenje, česen in začimbe v grobo maso. Dodajte jajce in drobtine ter zmes enakomerno premešajte. Mešanico prenesite v skledo, pokrijte in ohlajajte vsaj eno uro. Iz mešanice...
1. Gobe, vodo in vino dajte v posodo in jih namakajte, dokler se ne napijejo tekočine. Odstranite gobe in iztisnite odvečno tekočino. Tekočino shranite, gobe grobo sesekljajte. 2. En paradižnik...
V veliki skledi zmešajte mleto meso, fižol, koruzo, mešanico začimb, drobtine, salso in 1 jajce. Iz 1 žlice mešanice mletega mesa oblikujte kroglico. Prenesite jo na krožnik. Ponovite s preostalo...
Pinjenec in drobtine dajte v ločeni posodi. Vsak raviol najprej potopite v pinjenec, nato v drobtine, da se obloži. Fritezo ali veliko ponev do polovice napolnite z oljem in segrejte...