Pečico nastavite na 190 °C. Rahlo namastite velik pekač ali ga obložite s peki papirjem. Na maslu zlato popražite drobtine. Jabolka olupite in jih naribajte ali narežite na majhne koščke....
Pečico segrejte na 200 °C. Gobam odstranite peclje in jih shranite. Kapice gob začinite s soljo in jih dajte na stran. Stebla zmeljite. Zmešajte mleto govedino, mleta stebla, modri sir,...
S kuhinjskim mešalnikom sestavine za testo zgnetite v testo, ki ga nato ponovno pregnetite z rokami. Oblikujte ga kroglo oziroma v kepo, premažite ga z oljem in ga pustite počivati...
V večji skledi z vilico pretlačite čičeriko. Dajte na stran. Bučke naribajte. Položite na čisto kuhinjsko krpo ali brisačo. Sedaj naribajte korenje. Postavite na čisto kuhinjsko krpo ali pa tudi...
Jajca dajte v ponev in jih prelijte z vodo. Zavrite in pustite stati 15 minut v vroči vodi. Jajca vzemite iz vroče vode, ohladite pod hladno tekočo vodo in olupite....
V osoljen oziroma slan krop zakuhajte zdrob in pa olje. Ko se vam bo zdrob ohladil, dodajte sedaj še jajca in pa moko. Vse skupaj zmešajte v homogeno testo, zmes....
V ponvi stopite maščobo, dodajte čebulo in polovico drobtin ter dobro premešajte. Prelijte v globoko skledo in vmešajte zeleno – seme, peteršilj, preliv, sol, poper, timijan in preostale drobtine. Vmešajte...
Drobtine nekaj minut namakajte v mleku. Zmešajte meso, drobtine, jajca, čebulo in začimbe. Dobro premešajte in oblikujte hlebček. Položite ga v pekač, dodajte 1 cm vode in pecite v srednje...
Telečje meso mora biti debelo približno 1 cm in narezano na porcije. Začinite s soljo in poprom. Kose potopite v moko, nato v stepeno jajce in v drobtine. Pred kuhanjem...
Dobro očistite želodec in ga namočite v slano vodo. Združite vse sestavine in jih dobro premešajte. Želodec napolnite z mešanico in zašijte odprtino. 2 uri kuhajte v velikem kotlu z...