Naribajte krompir in ga dobro ožemite, da iztisnete ven čim več tekočine. Zmešajte ga s sesekljanim česnom, soljo, poprom in z začimbami po želji (majaron se odlično poda zraven). Masi...
Testo za pico pripravite po navodilih na embalaži. Testo položite na pomokano površino, si pomokajte roke in ga približno 2 minuti nežno gnetite, da postane enakomerno, mehko in voljno. Testo...
Pečico segrejte na 200 stopinj celzija. Krompir dajte v lonec z vrelo slano vodo in ga skuhajte, nato ga odcedite v cedilu in pustite, da se posuši. V veliki skledi...
Pečico segrejte na 180 °C. Brstični ohrovt operite in obrežite. V posodi z vrelo osoljeno vodo ga kuhajte 8 minut, nato ga dobro odcedite. Klobaso iztisnite iz kože in zdrobite...
Lososa položite v veliko hladno ponev in jo postavite na močan ogenj. Ko se ponev segreje in losos začne cvrčati (približno 3 minute), ga obrnite in ga na strani s...