V velikem loncu prepražite sesekljano čebulo in česen, da se zmehčata. Dodajte na kocke narezano meso in kuhajte, dokler ne porumeni z vseh strani. Vmešajte mleto kumino, cimet, ingver in...
V dateljne naredite zarezo, da dobite žepke. Nadevajte jih z arašidovim maslom in postavite na hladno za 30 minut. Naribajte čokolado in z njo posujte polnjene datlje. Vsakega potresite s...
Datlje vzdolž prerežite, da dobite žepek. Vsak žepek napolnite s kozjim sirom in vanj pritisnite polovico pekanovega oreha. Polnjene datlje pokapajte z medom in postrezite kot predjed ali sladico. (Foto:...
Segrejte pečico na 190 °C in namastite pekač ter ga obložite s peki papirjem. Zmešajte narezana jabolka in 2 žlici vode. Zavrite in zmanjšajte temperaturo, da se 5 minut rahlo...
Segrejte pečico na 190 °C. Obložite pekač s peki papirjem. Vsako rezino slanine po dolgem prerežite na dva dela. Vsak datelj nadevajte z majhno količino kozjega sira in ga ovijte...
Avokado olupite in ostranite koščico. Prav tako odstranite koščico tudi datljem. Vse sestavine stresite v blender in miksajte, dokler ne dobite gladkega napitka. Metin napitek postrezite za zajtrk. (Foto: pixabay.com)
¼ skodelice pistacij dajte v kuhinjski robot in miksajte, dokler niso oreščki podobni grobemu pesku. Prenesite v manjšo skledo in pustite na stran. V kuhinjski robot dodajte indijske oreščke in...
Pečico segrejte na 180 °C. Z maslom namažite pekač. Dateljne potresite s sodo bikarbono. Prelijte z vrelo vodo. Pustite stati 10 minut, nato pa jih dobro zmečkajte s tlačilko za...
Pečico segrejte na 180 °C, 2 pekača obložite s papirjem za peko. Datlje položite v posodo in jih prelijte z vodo. Postavite na stran za 2 minuti, da se zmehčajo....