Puranji zrezek narežite na koščke in jih popecite na olju. Zalijte z malo vode in začinite. Premešajte in dodajte koruzo iz konzerve ter vse skupaj zavrite. Posebej v skodelici zmešajte...
V velikem loncu na srednji temperaturi segrejte kokosovo olje. Dodajte sesekljano čebulo in jo dušite, dokler ne postane prosojna, približno 5 minut. Dodajte sesekljan česen in ingver ter pražite še...
Na srednji temperaturi segrejte ponev, in dodajte mleto govedino. Kuhajte 10 minut in občasno premešajte. Meso vzemite iz ponve in ga shranite za pozneje. V ponev dodajte sladki krompir, čebulo,...
Tofu osušite s kuhinjskim papirjem in narežite na 4 “zrezke”. V široki plitvi skledi zmešajte ½ čajne žličke mlete kurkume, 1 žlico riževega kisa in dobro premešajte. Dodajte tofujeve zrezke...
S piščanca odstranite vrvico in sprostite noge od telesa. Zmešajte jogurt, karijevo pasto in limonin sok ter začinite s soljo. Piščanca položite v pekač, prelijte z marinado in pustite 30...
Piščanca oziroma piščančje kose začinite s česnom, karijem, soljo in poprom. Na olivnem olju popecite, da se zapeče do zlate barve, dodajte še narezano korenje in še malo popražite. Zalijte...
Vahnjo(riba) in šalotko sesekljajte. V ponvi stopite maščobo, prepražite šalotko ter dodajte kari v prahu in začimbe. Nekaj sekund mešajte na ognju in dodajte vahnjo. Dobro premešajte in vmešajte smetano....
Vse sestavine razen jajca in drobtin dajte v ponev in jih na blagem ognju dobro prepražite. Ohladimo in na pomokani deski oblikujemo majhne klobase. Premažemo jih z jajcem in drobtinami...