Olje v voku ali veliki ponvi segrejte na visoki temperaturi. Dodajte zrna sečuanskega popra in jih nekaj sekund pražite, dokler ne zadišijo. Z žlico odstranite zrnca popra in jih zavrzite....
Perutničke začinite in jih pustite počivati: Po potrebi jih osušite. V veliko skledo dodajte perutničke in jih zmešajte s pecilnim praškom in soljo, da se enakomerno obložijo. Perutničke razporedite po...
Rezance skuhajte in jih narežite na 3 cm. V skledo dajte rezance, kozice, snežni grah, čebulo, stebla koriandra, ingver in limeto. Mešajte, dokler se ne povežejo. Na ravno površino položite...
V ponvi segrejte rastlinsko olje in prepražite čebulo, da se zmehča, približno 5 minut. Vmešajte čilijevo pasto in kuhajte še 1 min. V 1,2 l vrele vode raztopite jušno kocko...
Rezance skuhajte v veliki plitvi posodi v skladu z navodili na embalaži. Jajčevce prebodite, nato jih previdno popecite na direktnem ognju na žaru in jih obračajte s kleščami, dokler ne...
Gobe narežite in na suho pecite 5 minut. Med kuhanjem jih obračajte. Medtem olupite korenje in ga pod narežite na kolobarje. Narežite spomladansko čebulo. Tofu odcedite in narežite na koščke....
Avokado razpolovite, odstranite koščico, olupite in na drobno narežite, paradižnik narežite na četrtine, nato pa položite v skledo za solato s četrtino špinače. Drobno narežite spomladansko čebulo ter liste koriandra,...
Narežite paradižnike in sesekljajte peteršilj. Zmešajte skupaj z origanom, žlico olja in kisa ter po okusu dodajte sol in poper. Polovico razdelite na dva krožnika, preostanek pa pustite na deski....
V voku na srednje visoki temperaturi segrejte 2 žlici olja. Dodajte jajčevce, jih začinite in jih kuhajte 3-4 minute. Jajčevce dajte na stran, na ponvi pa segrejte žlico olja. Čebulo,...
V voku na srednje visoki temperaturi segrejte olje. Dodajte česen in ga 2-3 minute kuhajte, dokler ne dobi zlate barve. Dajte ga na stran in olje v voku dodajte svinjino,...