Na sezamovem olju popražite sesekljan česen, čili, čebulo in ingver. Pražite, da čebula postekleni, nato pa dodajte gobe in dobro premešajte. Dodajte bambus in pražite še 5 minut. Vse skupaj...
V kuhinjski robot dajte arašidovo maslo, sojino omako, sezamovo olje, česen, ingver, jalapeño in čilijevo omako. Mešajte na visoki hitrosti in po potrebi dodajajte vodo, dokler ne dobite gladke in...
Piščanca narežite na tanke trakove. Začinite s soljo in poprom. Riževe rezance skuhajte v skladu z navodili na embalaži. Ko so kuhani, jih odcedite in osvežite v hladni vodi. Segrejte...
Segrejte pečico na 220 °C. Zelenjavno juho zavrite in vanjo postopoma stresite polento. Zmanjšajte temperaturo in mešajte z metlico. Dodajte olje, maslo, majonezo, sir, sesekljan česen in origano. Maso segrevajte,...
Segrejte pečico na 220 °C. Obložite pekač s peki papirjem. Tofu narežite na centimetrske kocke in jih osušite s papirnato brisačo. Zmešajte oljčno olje, sojino omako, česen v prahu, dim,...
V manjši posodi zavrite juho in dodajte riž. Zmanjšajte temperaturo in pokrito kuhajte približno 40 minut ali dokler se tekočina ne vpije. Vmešajte na drobno narezano masleno bučo in pustite...
Rebra položite v lonec in jih prelijte s hladno vodo. Zavrite in nato 25 minut rahlo kuhajte, pri tem pa odstranite maščobo, ki počasi priplava na površje. Odcedite. Obložite pekač...
V ponvi na visoki temperaturi segrejte olje. Dodajte narezano sipo in jo med mešanjem pražite približno 3 minute. V ponev dodajte narezano papriko, čebulo in sesekljan česen. Nadaljujte z mešanjem...
V manjši posodi z vrelo vodo kuhajte rezance 4 do 5 minut. Odcedite jih in prestavite v skledo z ledeno vodo, da se ohladijo. Rezance dobro odcedite in jih narežite...
Zavrite velik lonec z vodo. Mandlje med pogostim mešanjem pražite v suhi ponvi na srednji temperaturi, dokler ne postanejo zlati, približno 3 minute. Testenine skuhajte v skladu z navodili na...