Česen in čebulo olupite in ju ločeno na drobno sesekljajte. Narežite klobaso na kolobarje. Ožamite kislo zelje in na grobo sesekljajtena. V večjem loncu segrejte olje, na njem posteklenite sesekljano...
Pečico segrejte na 150 °C. Rahlo namastite pekač. V veliki skledi stepite maslo in sladkor in vmešajte jajca. Vmešajte koruzo, sesekljan čili in sir. V ločeni skledi zmešajte moko, koruzno...
Vrzite testenine Taglioni v vrelo vodo in jih skuhajte po navodilih, ki so na embalaži. Radič operite in narežite na fine trakove. Kapre osušite in jih sesekljajte le na grobo....
V majhno skledo dajte sladkor, kvas in 1/4 skodelice mlačne tople vode. Premešajte in pustite kvas stati približno 15 minut. Ko se podvoji, v veliki skledi zmešajte grahovo moko, navadno...
Pečico segrejte na 200 °C. Medtem ko se pečica segreva, pripravite mango. Mango olupite in nato odrežite meso od sredice s semeni, nato pa ga narežite na kocke. Pekač obložite...
V ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte olje. Tempeh pecite 3 minute ali dokler ne porumeni. Prenesite na krožnik, obložen s papirnato brisačo, da se odcedi. Dodajte čebulo, zeleno, korenček...
Piščanca položite v lonec. Dodajte 4 l vode, da je pokrit. Na močnem ognju zavrite, pri tem pa odstranite maščobo, ki je prišla na površje, in jo zavrzite. Zmanjšajte temperaturo...
Za okusno vegansko večerjo pripravite zdrave hrustljave čičerikine palačinke s sladkim krompirjem in z jogurtovim prelivom. Za čičerikino palačinko v skledi stepite čičerikino moko, gorčična semena, sodo bikarbono in kurkumo....
Operite piščančje prsi pod tekočo vodo, dobro osušite s papirnatimi brisačkami in narežite na manjše kose, ki jih začinite s poprom in soljo. Olupite in nasekljajte čebulo. Operite čili, očistite...
Pečico segrejte na 180 °C. Paradižnik prerežite in ga z rezano stranjo navzgor položite v velik pekač. Dodajte zeleni čili in ga prelijte z 1 žlico olja. Pražite 1 uro...