Sesekljajte čebulo in jo popražite na olju ter dušite 20 minut, da rahlo postekleni. V lonec dodajte narezano goveje meso in ga dušite 20 minut, nato pa dodajte divjačino. Čez...
Zmešajte sesekljano limonsko travo, sojino omako, vino in worchester omako, da dobite marinado za piščanca. Piščanca narežite na trakce in ga položite v marinado za 3 ure. Postavite na hladno....
Zmešajte sesekljan česen in ostale sestavine, da dobite marinado. Narežite piščanca na trakove in ga nabodite na lesene palčke za ražnjiče. Piščanca namakajte v marinadi 2 uri, ta čas pa...
Moko in vse začimbe zmešajte skupaj. Pokrovače operite in osušite s papirnatimi brisačami. Namočite jih v mleko in povaljajte v začinjeni moki. Segrejte olje in ocvrite pokrovače, da postanejo zlato...
Segrejte pečico na 150 °C. Rebrcam odstranite odvečno maščobo in jih posolite. Postavite jih v pečico za 2 uri. Koruzni škrob zmešajte z vodo. V ponvi zmešajte in zavrite vse...
Segrejte pečico na 190 °C. Skuhajte krompir, ga olupite in pretlačite. Dodajte moko in sol ter pregnetite. Krompirjevo testo razvaljajte in narežite na palčke in jih premažite z razžvrkljanim jajcem....
Segrejte pečico na 200 °C. Zmešajte paradižnikovo omako, čili v prahu, kumino, česen v prahu in sol. Začimbe prilagodite svojemu okusu. Na rahlo pomokani površini razvaljajte testo za pico. Razvaljano...
Segrejte pečico na 200 °C. Zmešajte paradižnikovo omako, čili v prahu, kumino, česen v prahu in sol. Začimbe prilagodite svojemu okusu. Na rahlo pomokani površini razvaljajte testo za pico. Razvaljano...
Na srednje visoki temperaturi na oljčnem olju in limetinem soku prepražite sesekljano čebulo in česen. Kuhajte, dokler čebula ne postekleni. Dodajte kuhanega piščanca, piščančjo juho, fižol, čilije in začimbe. Zavrite...
V lonec dajte olje in segrejte na srednjo temperaturo. Dodajte narezano čebulo in česen ter ju med pogostim mešanjem kuhajte 3 minute. Dodajte kuhano lečo in vse začimbe. Med pogostim...