Pečico segrejte na 220 °C. Paradižnik dajte v kuhinjski robot in ga na grobo sesekljajte. Prenesite jih v skledo, vmešajte olje ter jih začinite s soljo in poprom. V skledo...
Pečico segrejte na 220 °C. Jajčevec po dolžini razpolovite in na debelo narežite. V ponev na srednjem ognju pokapajte nekaj oljčnega olja in jajčevce pecite 5 do 7 minut oziroma...
Pečico segrejte na 220 stopinj Celzija. Jajčevec in bučki narežite na kolobarje debeline približno 1 cm. Oboje razporedite po dveh pekačih, paradižnike in pa česen pa po polovici na en...
Čebulo in česen olupite in vsakega na drobno nasesekljajte. Vso zelenjavo očistite, po potrebi operite in tudi posušite. Por na drobno nasesekljajte, preostalo zelenjavo pa narežite na približno enakomerne koščke....
Bučke naribajte in posolite. Pustite jih sedaj pri miru stati za 5 minut. Nato pa jih po 5 minutah odcedite. Bučkam dodajte še sesekljano čebulo in pa česen, skuto, sir,...
Bučke operite in osušite. Prerežite jih navpično na pol, nato pa jih ponovno prepolovite, da nastane četrtina, in jih narežite na približno 0.5 cm široke rezine. Piščančje prsi narežite na...
Čebulo in česen olupite in nasekljajte na majhne koščke. Na štedilnik pristavite malo bolj globljo ponev, dobro jo segrejte in namažite z 2 žlicama olja. Dodajte sesekljano čebulo, popražite jo...
Bučke dobro operite in na grobo naribajte. Rahlo solite in pustite stati vsaj 10 minut, nato z roko dobro ožamite, da odstranite odvečno vodo. Česen olupite in na drobno sesekljajte....
Pečico segrejte na 200 stopinj Celzija. Manjši globok pekač premažite z maslom. Telečji zrezek operite in dobro osušite s kuhinjskim papirjem. Okus prilagodite s soljo in poprom. Paradižnike in bučke...
Čebulo in česen olupite in narežite na majhne koščke. Vso zelenjavo res dobro očistite, operite in narežite na majhne koščke. Na kuhalnik pristavite večjo ponev in v njej nato segrejte...