Segrejte zelenjavno juho in vanjo vmešajte zdrob. Kuhajte 15 minut in dodajte maslo. Polento posolite in mešajte. Kuhano polento vlijte v pekač in počakajte, da se strdi. Strjeno polento narežite...
V ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte olje. Tempeh pecite 3 minute ali dokler ne porumeni. Prenesite na krožnik, obložen s papirnato brisačo, da se odcedi. Dodajte čebulo, zeleno, korenček...
Česen in čebulo olupite in vse ločeno na drobno sesekljajte. Olupite krompir in narežite ga na približno 2 cm velike kose, blitvo operite in narežite na trakove ali pa jo...
Listom blitve izrežite trdo sredinsko steblo. Stebla narežite na 1 cm velike koščke. Hranite ločeno od listov. Liste narežite na 1 cm široke trakove. Na olju prepražite stebla blitve, šalotko...
Blitvo, predvsem stebla, na drobno nasekljajte. Če boste namreč nasekljali na prevelike kose, boste težko naredili polpete. Postavite jih v večjo skledo. Čebulo na drobno nasesekljajte, prav tako tudi česen...