Stročji fižol skuhajte do mehkega. Odcedite fižol iz pločevinke in ga sperite. Fižol zmešajte z narezano čebulo in papriko. Olje zmešajte s preostalimi sestavinami in prelijte fižol. Pred serviranjem ohladite...
Krompir dajte v velik lonec in dodajte vodo in zavrite. Kuhajte, dokler krompir zlahka ne prebodete z vilicami, približno 10 minut. Odcedite in odstavite, da se ohladi. Medtem ko se...
Tofu osušite s papirnatimi brisačami, nato pa ga z rokami razlomite na 16 enako velikih kosov. Kose tofuja v enem sloju položite na majhen pekač ali krožnik, obložen s peki...
V loncu na srednji temperaturi zmešajte omako, maslo, kis, worcestersko omako, kajenski poper, česen v prahu in sol. Med mešanjem z metlico segrejte, da zavre. Takoj ko se tekočina začne...
Lečo kuhajte v loncu z vrelo vodo 25-30 minut ali dokler se ne zmehča. Pokrijte, da ostane topla. Medtem v ločeni ponvi na srednji temperaturi segrejte 60 ml olja. Dodajte...
Za pripravo začimbne paste dajte vse sestavine in 2 žlici vode v kuhinjski robot. Miksajte do gladkega in po potrebi dodajte po 1 žlico vode. V ponvi na srednje visoki...
Krompir narežite na debele kolobarje. Vrzite ga v posodo s hladno osoljeno vodo in kisom ter zavrite. Kuhajte 8 minut. Previdno ga odcedite, da ne razbijete koščkov, in pustite, da...
Segrejte pečico 175 stopinj Celzija. Obložite večji pekač s peki papirjem. Zmešamo skuto, jajca, sladkor in sol v večji skledi. V manjši posodi zmešajte sodo bikarbono in kis ter ju...