Jajčevec narežite, posolite in postavite a stran za 30 minut, da spusti vodo. Ožemite ga in popecite na olju. V skledi zmešajte čičeriko, sesekljano čebulo in česen, sesekljan paradižnik, sol,...
Lososa solite in poprajte ter ga popecite na olivnem olju. Pokapajte ga z limetinim sokom. Lososa položite na rukolo. Dodajte narezano čebulo in prelijte z balzamičnim kisom. Posujte z nadrobljeno...
Meso pečenice zmešajte z jajcem in drobtinami. Dodajte papriko v prahu in oblikujte kroglice. Popecite jih na olju, 10 minut na vsaki strani. Kroglicam dodajte sesekljan česen in papriko. Dodajte...
Pečico segrejte na 200 °C. Bučo narežite na kocke in položite na pekač, obložen s peki papirjem. Pokapajte jo z eno žlico oljčnega olja ter začinite s soljo in poprom....
Operite šparglje in jih narežite. Oleseneli del odvrzite. V veliki ponvi zavrite vodo in dodajte šparglje. Kuhajte jih približno 3-4 minute, dokler ne postanejo mehki. Medtem ko se šparglji kuhajo,...
V veliki ponvi na srednji temperaturi stopite maslo, dodajte sesekljano čebulo in jo pražite 15 do 18 minut oziroma dokler ne postane zlata in mehka. Vmešajte kis in preostale sestavine,...
Operite špinačo, jo osušite in nasekljajte. Olupite krompir, ga narežite in ga skuhajte v kropu. Nato odcedite. V posodi zmešajte sladkor, solni cvet, oljčno olje, poper in pa balzamični kis....
Segrejte olje in dodajte sesekljano čebulo, korenje in zeleno. Med mešanjem kuhajte 5 minut ali dokler se ne zmehča. Dodajte sesekljan česen, papriko in origano. Med mešanjem kuhajte 2 minuti...
Z lupilcem zelenjave narežite koromač na tanke trakove. Položite ga v veliko skledo in prelijte z ledeno vodo. Vmešajte limonin sok . V manjši skledi stepite olje in kis, da...
V posodi stepite jajce in mleko. Na krožnik dajte moko in jo začinite. Na poseben krožnik dajte drobtine. Šampinjone narežite na rezine. Po eno rezino povaljajte v moko in otresite...