Rakove repke splaknite v posoljeni vodi in jih odcedite. Ostale sestavine zmešajte, da dobite gosto maso za paniranje rakcev. Maso postavite na hladno, medtem pa pripravite omako. Za omako zmešajte...
Koriander skupaj s česnom, ribjo omako in sladkorjem ter sesekljanim čilijem vrzite v mešalnik. Olupljeno limeto, razpolovljeno in z odstranjenimi koščicami, dodajte v skledo in vse skupaj obdelujte, dokler ne...
Riževe rezance skuhajte v skladu z navodili iz embalaže. Medtem v manjši skledi zmešajte sojino omako, koruzni škrob in česen. Dodajte piščanca. V veliki ponvi na arašidovem in sezamovem olju...
Olje v voku ali veliki ponvi segrejte na visoki temperaturi. Dodajte zrna sečuanskega popra in jih nekaj sekund pražite, dokler ne zadišijo. Z žlico odstranite zrnca popra in jih zavrzite....
Za okusno vegansko večerjo pripravite zdrave hrustljave čičerikine palačinke s sladkim krompirjem in z jogurtovim prelivom. Za čičerikino palačinko v skledi stepite čičerikino moko, gorčična semena, sodo bikarbono in kurkumo....
Čilijeva omaka: Olupite in drobno narežite šalotko ter naribajte palmov sladkor. Čilije drobno sesekljajte. V majhni ponvi segrejte 2 žlici arašidovega olja, dodajte šalotko in čili ter na nizki temperaturi...
Zmešajte polovico miso paste in polovico medu ter s čopičem premažite ribe. Rahlo naoljen žar segrejte na srednje visoko temperaturo in lososa pecite po 2 minuti na vsaki strani, dokler...
V voku na srednje visoki temperaturi segrejte 2 žlici olja. Dodajte jajčevce, jih začinite in jih kuhajte 3-4 minute. Jajčevce dajte na stran, na ponvi pa segrejte žlico olja. Čebulo,...
V voku na srednje visoki temperaturi segrejte olje. Dodajte česen in ga 2-3 minute kuhajte, dokler ne dobi zlate barve. Dajte ga na stran in olje v voku dodajte svinjino,...