Riževe rezance namočite v toplo vodo za 30 minut ali dokler niso mehki. Odcedite jih in pustite na strani. V velikem voku ali ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte olje....
V ponvi na srednji temperaturi segrejte 1 žlico olja. Piščanca v serijah popecite. Čebulo pražite 8 minut, da se zmehča. Nato dodajte česen, čili in ingver ter jih 2 minuti pražite...
Kokos olupite in meso narežite na majhne koščke. Sveže čilije grobo sesekljajte. V mešalnik dodajte koščke kokosa, arašide, 1 žličko morske soli in 150 ml vode. Mešajte, dokler mešanica ni...
Pečico segrejte na 180 °C. Steak vzemite iz hladilnika in pustite, da se segreje na sobno temperaturo. Za salso grobo sesekljajte koriander (nekaj ga prihranite za posip na koncu) in...
Nekuhane rezance položite v skledo s hladno vodo, da se namočijo. Bučke, rdečo papriko in čebulo narežite v rezance. Korenje narežite na zelo majhne koščke. Sestavine za omako stresite v...
V loncu za na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte česen, ingver in šalotko. Dušite 3-5 minut. Dodajte piščančja stegna. Potresite z 1 žličko soli in s kurkumo. Kuhajte nekaj...
Arašide dajte v kuhinjski robot. Vklopite mešalnik in ga pustite delovati 5 minut. V tem času bodo arašidi postopoma postajali gladko in kremasto “tekoče” arašidovo maslo. Vmešajte med in morebitno...
V loncu za juho na srednji temperaturi segrejte oljčno olje in dodajte čebulo, česen in papriko. Dušite, dokler se ne zmehča. Dodajte sladki krompir, paradižnik, kokosovo mleko, vodo, začimbe in...
Pečico segrejte na 120 stopinj C in naoljite pekač. Kokice in arašide dajte v veliko kovinsko skledo in jih postavite na stran. V ponvi na srednje visoki temperaturi zmešajte sladkor,...