Po navodilih skuhajte ajdovo kašo. Na olju popražite sesekljano čebulo in dodajte narezane gobe. Pražite toliko časa, da voda, ki so jo spustile gobe, izhlapi. Gobam dodajte kašo in še...
Segrejte pečico na 200 °C. Skuhajte ajdovo kašo in popecite koščke slanine. Popražite narezane gobe. Narežite paradižnike in jih zmešajte skupaj s kuhano ajdovo kašo, slanino, gobami, skuto, naribanim sirom...
Ajdovo kašo stresite v cedilo in jo izpirajte pod mrzlo tekočo vodo toliko časa, da bo izpod cedila pritkla bistra voda. Nato ajdovo kašo dobro odcedite. V večjem loncu zavrite...
Nalijte vodo v lonec in dodajte oprano ajdovo kašo. Pristavite na ogenj in zavrite. Znižajte temperaturo in kuhajte toliko časa, da bo kaša vsrkala vso vodo. Prilijte mleko v lonec...
Prekajeno svinjino, teletino in divjačino na hitro popecite v ponvi na olju in dajte v hladno vodo, solite in kuhajte vse do mehkega. Dodajte sesekljano čebulo, por in pa še...
Ajdovo kašo skuhajte v vodi. Kuhajte 5 do 8 minut ali dokler zrnje ni dovolj mehak. Segrejte olje v ponvi, na katerem popražite por in česen. Dodajte na liste natrgane...
Pečico segrejte na 175 stopinj Celzija. Čebulo in česen sesekljajte, piščančja bedra pa narežite na grižljaj velike koščke. Ajdovo kašo stresite v pekač velikosti 25 x 35 cm, ki...
Na olju prepražite čebulo in dodajte ajdovo kašo. Prepražite in med mešanjem dodajte še strt česen, jušno kocko ali potresite z ščepcem vegete (seveda lahko tudi, če vegete pač ne...