Segrejte pečico na 180 °C. Pekač obližite s peki papirjem. Lečo splaknite pod hladno vodo. Dajte jo v ponev in jo prelijte s hladno vodo tako, da je vsaj 2,5...
V manjši posodi zmešajte agavin sirup, vodo in koruzni škrob. Na srednji temperaturi med nenehnim mešanjem kuhajte, dokler se zmes ne zgosti in zavre. Ponev odstavite z ognja in vmešajte...
Stresite ovsene kosmiče v skledo in jih prelijte s 300 ml hladne vode. Pustite jih, da se bodo namakali, medtem ko boste pripravili še preostale sestavine. Operite in obrišite jabolka....
Dve tretjini mleka prelijte v lonec, dodajte kakav, cimet, muškatni orešček, strok kardamoma in kavo. Na srednje močnem ognju zavrite. Kuhajte 2 minuti. Zmanjšajte temperaturo na srednjo ter vmešajte vaniljo...
Stroke vanilje vzdolžno razpolovite, iz njih izluščite semena in jih dodajte v veliko skledo, stroke pa zavrzite. Dodajte preostale sestavine in jih dobro premešajte. Mešanico prenesite v aparat za sladoled,...
Tortni pekač obložite s peki papirjem. Osnovo pripravite tako, da kokosovo maslo zelo drobno naribate v majhno skledo, nato pa ga postavite v veliko skledo z vročo vodo in pustite,...
Večer prej (ali nekaj ur pred pripravo margarite) položite narezane kumare na pekač, obložen s peki papirjem, in jih zamrznite. V vrečki z zadrgo zmešajte tekilo, agavin sirup, pomarančni liker...
Indijske oreščke prelijte s hladno vodo in jih namakajte 3 ure ali čez noč in jih nato odcedite. V mešalniku zmešajte indijske oreščke, kokosovo mleko, agavin sirup, izvleček vanilje in...