Sestavine
-
1 velika vrečka parmezana
-
2 žlici origana
-
4 žlice peteršilja
-
1 žlica soli
-
1 žlička popra
-
1 cca 1 cm debel kos margarine
-
2 kg piščančja krilca
Navodila
Koraki
1
Narejeno
|
List za piškote obložite z aluminijasto folijo.
|
2
Narejeno
|
V majhni ponvi stopite margarino.
|
3
Narejeno
|
Razrežite piščančja krila. Konice zavrzite.
|
4
Narejeno
|
V skledi zmešajte vse suhe sestavine.
|
5
Narejeno
|
Piščančja krila potopite v margarino in povaljajte v mešanici sira. Položite jih na pekač za piškote.
|
6
Narejeno
|
V pečici, ogreti na 350 stopinj Celzija, pecite 1 uro. Postrezite tople.
|