0 0
Veganski jagodni sladoled

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
¼ skodelice Indijski oreščki surovi
1 x Banana zrela
1 skodelica Jagode zamrznjene
1 skodelica Ledene kocke
100 g Čvrsti tofu stisnjen, da se odstrani voda
2 x Datelj brez koščic
1 čajna žlička Izvleček mete
1 žlica Sojino mleko ali več po potrebi

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Veganski jagodni sladoled

LASTNOSTI:
  • Vegansko

Hladna in sladka poletna osvežitev.

  • 20 min + namakanje
  • Porcije 1
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Indijske oreščke dajte v skledo in jih prelijte z vodo. Namakajte 1 do 3 ure. Odcedite.

V mešalniku zmešajte namočene indijske oreščke, banano, jagode, kocke ledu, tofu, datlje, izvleček mete in 1 žlico sojinega mleka. Mešajte, da dobite gladko maso. Dodatno žličko sojinega mleka dodajte le po potrebi, da bo zmes čim bolj gosta.

Prelijte v skledo in postrezite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Gobova juha s krompirjem
Naprej
Veganske “jastogove” štručke
Nazaj
Gobova juha s krompirjem
Naprej
Veganske “jastogove” štručke

Dodajte Komentar