0 0
Tunina “Casserole”

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 čajna žlička Worchester omaka
1/4 skodelice čebula - drobno sesekljana
malo Tobasco
3/4 skodelice Stebel zelene
20 dag Tuna
1/4 skodelice Piment
2 žlici Maslo
2 žlici Moka
1/4 skodelice peteršilja, grobo sesekljanega
1 čajna žlička Sol
3/4 skodelice Oliva
1 čajna žlička Gorčica
1 skodelica Naribani sir
2 skodelici Mleko
1 skodelica Maslene krušne drobtine

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tunina “Casserole”

LASTNOSTI:
  • Pekoče
  • 1 h 30 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Rezance skuhajte v veliki količini vrele in osoljene vode, dokler se ne zmehčajo.

Čebulo in zeleno podušite na maslu, dokler se ne zmehčata, primešajte moko, sol in gorčico. Prilijemo mleko.

Kuhajte in mešajte, dokler se ne zgosti. Vmešajte Worcestersko omako, tabasco, kose tune, pimient, peteršilj, olive in sir. Zmešamo s kuhanimi rezanci: in prelijemo v namaščen pekač ter potresemo z maslenimi drobtinami. Pečemo 1 uro v zmerno vroči pečici na 180 stopinjah Celzija.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Jeruzalemske artičoke
Naprej
Švedski hladni losos
Nazaj
Jeruzalemske artičoke
Naprej
Švedski hladni losos

Dodajte Komentar