0 0
Toast s pečenim jajcem in sirom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 x Jajce srednje velika jajca
4 rezine Kruh - toast beli ali polnozrnati toast
Sol po okusu
Poper - mleti svež mleti poper, po okusu
100 g Sir Mocarela naribana mocarela ali edamec, lahko uporabite tudi kakšen drug sir, ki se dobro topi

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Toast s pečenim jajcem in sirom

LASTNOSTI:

    Odličen zajtrk, za katerega ne boste potrebovali veliko časa. Prav vam bo prišel tudi takrat, ko boste morali pripraviti zajtrk za veliko večje število ljudi.

    • 15 minut
    • Porcije 4
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Segrejte pečico na 180 stopinj Celzija.

    Po potrebi pekač obložite s peki papirjem, po njem razporedite rezine toasta. Na sredini vsake rezine z dnom kozarca naredite vdolbino, v katero nežno ubijte jajce. Vdolbino boste najlažje naredili tako, da dno kozarca dobro pritisnete ob rezino toasta.

    Rahlo posolite jajce in popoprajte, nato pa okoli razporedite nariban sir. Pekač za 6 do 10 minut dajte v ogreto pečico. Čas peke bo odvisen tudi od tega, kako pečena jajca imate najraje.

    Ko so toasti pripravljeni, jih nemudoma razporedite na krožnike in takoj postrezite.

    Opomba: Namesto toasta lahko uporabite tudi svež kruh.

     

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Zmečkana sirnica
    Naprej
    Jajčni namaz z zeleno in hrenom
    Nazaj
    Zmečkana sirnica
    Naprej
    Jajčni namaz z zeleno in hrenom

    Dodajte Komentar