0 0
Svinjski kotleti v breskovi omaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
3 žličke Sol
6 žlic Rjavi sladkor
2 skodelici Vrela voda
3 skodelice Ledene kocke
4 x svinjski kotlet
1/2 skodelice Breskev iz konzerve
1/2 skodelice Dijonska gorčica
1 žlica Rožmarin
1 žlica Žajbelj
ščepec Mleti črni poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Svinjski kotleti v breskovi omaki

  • 1 h
  • Porcije 4
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

V veliki skledi zmešajte sol in rjavi sladkor. Dodajte 2 skodelici vrele vode in premešajte, da se raztopi. Dodajte ledene kocke in mešajte, da se ohladi.

Kotlete potopite v slanico, skledo pokrijte s plastično folijo in jo pustite približno 30 minut.
V manjši skledi zmešajte konzervirano breskev, gorčico, rožmarin in žajbelj. Odstavite na stran.
Svinjske kotlete vzemite iz slanice, jih dobro sperite pod hladno tekočo vodo in temeljito osušite s papirnatimi brisačami in jih začinite s črnim poprom.
Veliko žar ponev ali ponev, ki je odporna na pečico, rahlo popršite s pršilom za peko. Postavite jo na visoko temperaturo. Dodajte svinjske kotlete, ne da bi bila ponev prenatrpana. Na ognju jih pecite približno 2 minuti, da se spodnji del zlato rjavo obarva, nato jih obrnite. Vsak svinjski kotlet takoj premažite z omako.

Ponev prestavite v pečico. Kotlete pecite, dokler niso kuhani.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Losos v sladki marinadi
Naprej
Kruhki z rikoto
Nazaj
Losos v sladki marinadi
Naprej
Kruhki z rikoto

Dodajte Komentar