0 0
Svinjski kotlet v medeno-česnovi glazuri

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
½ skodelice Kečap
3 žlice Med
2 žlici Sojina omaka
2 stroka Česen sesekljan
100 g svinjski kotlet

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Svinjski kotlet v medeno-česnovi glazuri

  • 25 min
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Žar segrejte na srednjo temperaturo in rešetko rahlo naoljite. V skledi stepite kečap, med, sojino omako in česen, da dobite glazuro.

Na segretem žaru na obeh straneh popečemo svinjske kotlete. Med peko z glazuro rahlo premažite vsako stran kotletov; na žaru jih pecite, dokler na sredini niso več rožnati, približno 10 minut na vsaki strani. Termometer, ki ga vstavite v sredino, mora pokazati 63 stopinj C.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Sorbet iz grenivke
Naprej
Solata z jagodami
Nazaj
Sorbet iz grenivke
Naprej
Solata z jagodami

Dodajte Komentar