0 0
Šparglji z umešanimi jajci

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
30 dag Šparglji
ščepec Poper ali po okusu
ščepec Sol ali po okusu
2 jedilni žlici Olje
4 x Jajce

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Šparglji z umešanimi jajci

LASTNOSTI:

    Odlična, na hitro pripravljena jed, za vse vas, ki ste ljubitelji špargljev in ki ste na tesnem s časom v jutrih, ko sem vam mudi v službo, pa bi si vseeno radi nekaj na hitro spekli, da ne boste imeli prazen želodec.

    • 15 minut
    • Porcije 2
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Narežite šparglje na koščke. Vlijte nekaj olja v ponev in ga segrejte na zmernem, srednjem ognju. Šparglje sedaj dodajte in jih podušite približno 3-4 minute oziroma do takrat dokler se ne bodo zmehčali.

    Dodajte jajca in mešajte. Začinite še s ščepcem popra in pa še s ščepcem soli oziroma po vašem okusu.

    Postrezite si jed z rezino kruha.

    (Foto: Pixabay)

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Umešana jajca s čebulo
    Naprej
    Pesina juha
    Nazaj
    Umešana jajca s čebulo
    Naprej
    Pesina juha

    Dodajte Komentar