0 0
Špargljeva juha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 žlica Olivno olje
4 rezine Slanina narezana na kocke
1/2 Čebula narezana na kocke
3 stroki Česen sesekljan
2 kg Šparglji narezani na 1 cm velike kose
2 ½ skodelice Juha piščančja
1 žlička Sol
ščepec Poper
1 skodelica Smetana za stepanje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Špargljeva juha

  • 30 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Na segreto olje dodajte slanino in jo dušite 2 minuti. Vmešajte čebulo in kuhajte, dokler se čebula ne zmehča. Dodajte česen in šparglje. Kuhajte 2 minuti.

Šparglje prelijte s piščančjo juho in zavrite. Zmanjšajte temperaturo in kuhajte 15 min

Mešanico špargljev pretlačite z mešalnikom do gladkega. Vmešajte smetano in kuhajte, dokler se juha ne segreje, vendar ne zavre. Poskusite in začinite s soljo in poprom.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Lešnikove tablice
Naprej
(Tarator) Bolgarska hladna kumarična juha
Nazaj
Lešnikove tablice
Naprej
(Tarator) Bolgarska hladna kumarična juha

Dodajte Komentar