0 0
“Souse”

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

3 x prašičja noga
1 x čebula - drobno sesekljana
1/2 skodelice Sesekljana zelena
Voda
3 žlice Jabolčni kis
Črni poper
3/4 čajne žličke Sol
1 x Limona
Peteršilj

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

“Souse”

  • 3 h
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Uporabite 3 prašičje noge. Dobro jih postrgajte, operite in očistite. Dajte v ponev za dušenje s čebulo, sesekljano zeleno in prelijte s hladno vodo. Pustimo, da zavre, nato zmanjšamo temperaturo in dušimo, dokler meso ni mehko in se zlahka odlušči od kosti.

Meso poberemo s kosti in odcedimo tekočino, ki naj meri slabe 3 skodelice. (Če je manj, dodajte vodo), meso in tekočino dajte v skledo. Dodajte jabolčni kis, sol, črni poper in nekaj tankih rezin limone. Čez noč ohladimo, z vrha odstranimo odvečno maščobo. Odložimo na krožnik in postrežemo z rezinami limone in peteršilja.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Nizozemski zvitki zelja
Naprej
Svinjska baba
Nazaj
Nizozemski zvitki zelja
Naprej
Svinjska baba

Dodajte Komentar