• Domov
  • Solata z dimljenim lososom, koromačem in klementinami
0 0
Solata z dimljenim lososom, koromačem in klementinami

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
60 g Pinjol
1x Koromač
8x Klementine
po okusu Koper
400 g Dimljenega lososa
120 g Rukola
1x Čebula šalotka
2 žličke Gorčica
1x Sok limone
150 ml Olivno olje
1 žlica Kapre

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Solata z dimljenim lososom, koromačem in klementinami

Osvežilni okusi klementine in koromača se v tej božični solati odlično odrežejo skozi slano bogastvo dimljenega lososa. To je odlična božična predjed, ki jo postrežemo s hrustljavim kruhom.

  • 25
  • Porcije 8
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Za preliv v vrču zmešajte šalotko, gorčico, sladkor, kapre in limonin sok, nato pa počasi stepajte olje, dokler se ne zgosti. Poskusite, začinite in po potrebi dodajte malo vode, da se razrahlja.

V majhni ponvi na nizki temperaturi prepražimo pinjole, da postanejo zlate. V veliki skledi jih zmešajte z drugimi sestavinami solate in prelijte s prelivom. Enakomerno razdelite na krožnike in postrezite.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Cela pečena postrv
Naprej
Hitra Žafranova piščančja obara z zelenjem in čičerko
Nazaj
Cela pečena postrv
Naprej
Hitra Žafranova piščančja obara z zelenjem in čičerko

Dodajte Komentar