Sestavine
-
220 g Dimljeni tofunarezan na kocke
-
2 žlički Olje
-
2 žlički Kari
-
šopek Koriander
-
1 x Limetasok
-
1 pest Rozine
-
1 x Korenjenariban
-
1/2 Čebularezine
-
Solata
-
2 žlici Mangov čatni
Navodila
Dimljeni tofu dajte v skledo in ga prelijte z rastlinskim oljem. Segrejte ponev brez in tofu med premetavanjem 2-3 minute pražite, da se po vsej površini zlato obarva. Odcedite na kuhinjskem papirju.
Kari v prahu, stebla koriandra, limetino lupino in sok ter nekaj začimb dajte v kuhinjski robot ali mešalnik in stepite do popolne gladkosti.
Prelijte v skledo in dodajte rozine, mangov čatni, korenček in rdečo čebulo ter dobro premešajte. Solato razdelite na dva krožnika, tofu in koriander položite na vrh.
(Foto: pexels.com)