0 0
Slasten burrito v skledi – Recept

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 žlica orientalske kumine
1 žlica origana
1 čajna žlička soli
1 čajna žlička popra
1 čajna žlička čilijevih kosmičev
3 stroki česna
3 žlice olja
sok 1 limete
600 g piščančjih prsi
400 g riža
2 paradižnika
2 avokada
2 čebuli
150 g ribane mocarele
250 g kisle smetane
1 šopek svežega koriandra

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Slasten burrito v skledi – Recept

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Porcije 4
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Za marinado v skledi zmešamo kumino, origano, sol, poper, čili, drobno nasekljan česen, olje in limetin sok.

V marinadi z vseh strani povaljamo piščančje prsi, nato jih približno 1 uro mariniramo v hladilniku. Medtem skuhamo riž. Piščančje prsi v ponvi spečemo z obeh strani, odstavimo in narežemo na koščke. Paradižnika in avokada narežemo na kocke, čebuli pa drobno nasekljamo. Dno globokega krožnika prekrijemo z rižem, na katerega razporedimo pečene piščančje prsi, paradižnik, čebulo, avokado in mocarelo.

Okrasimo s kislo smetano in svežim koriandrom.

Koraki

1
Narejeno

Priprava

Za marinado v skledi zmešamo kumino, origano, sol, poper, čili, drobno nasekljan česen, olje in limetin sok. V marinadi z vseh strani povaljamo piščančje prsi, nato jih približno 1 uro mariniramo v hladilniku. Medtem skuhamo riž. Piščančje prsi v ponvi spečemo z obeh strani, odstavimo in narežemo na koščke. Paradižnika in avokada narežemo na kocke, čebuli pa drobno nasekljamo. Dno globokega krožnika prekrijemo z rižem, na katerega razporedimo pečene piščančje prsi, paradižnik, čebulo, avokado in mocarelo. Okrasimo s kislo smetano in svežim koriandrom.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Recept za okusno pecivo z jagodami
Naprej
Recept za špagete z omako bolognese ter lečo
Nazaj
Recept za okusno pecivo z jagodami
Naprej
Recept za špagete z omako bolognese ter lečo

Dodajte Komentar