0 0
Riževa tortica

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 x Riževi vaflji
1/2 sodelice Karamelni namaz
ščepec Morska sol
1/2 skodelice Veganska temna čokolada sesekljana
1 žlica Olje kokosovo

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Riževa tortica

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 15 min
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Majhen pekač obložite s peki papirjem. Na vsak rižev vafelj namažite približno 2 žlici karamelnega namaza in pustite zunanji rob. Položite jih na pekač in vsakega posujte z majhnim ščepcem soli.
V majhno skledo, primerno za mikrovalovno pečico, dodajte čokoladne koščke in kokosovo olje. V mikrovalovni pečici segrevajte, dokler se ne stopi.

Vsak rižev vafelj potopite v stopljeno čokolado. Položite jih na pekač in jih po želji posujte s soljo.
Riževe vaflje za približno 10 minut postavite v zamrzovalnik, da se čokolada strdi.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Blitva z gorčico
Naprej
Preprosti čajni piškoti
Nazaj
Blitva z gorčico
Naprej
Preprosti čajni piškoti

Dodajte Komentar