Sestavine
-
4 x Riževi vaflji
-
1/2 sodelice Karamelni namaz
-
ščepec Morska sol
-
1/2 skodelice Veganska temna čokoladasesekljana
-
1 žlica Olje kokosovo
Navodila
Majhen pekač obložite s peki papirjem. Na vsak rižev vafelj namažite približno 2 žlici karamelnega namaza in pustite zunanji rob. Položite jih na pekač in vsakega posujte z majhnim ščepcem soli.
V majhno skledo, primerno za mikrovalovno pečico, dodajte čokoladne koščke in kokosovo olje. V mikrovalovni pečici segrevajte, dokler se ne stopi.
Vsak rižev vafelj potopite v stopljeno čokolado. Položite jih na pekač in jih po želji posujte s soljo.
Riževe vaflje za približno 10 minut postavite v zamrzovalnik, da se čokolada strdi.
(Foto: pexels.com)