0 0
Ribji kari

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 žlici Kokosovo olje
1/4 skodelice Ingver sesekljan
1 šopek Mlada čebula beli del, sesekljan
3/4 skodelice Kari sveži listi
2 x Čili sesekljan
1 žlička Kurkuma
4 x Paradižnik narezan
400 ml Kokosovo mleko
800 g Bela riba
2 žlici Ribja omaka
1 žlica Sok limete
1 žlička Sladkor v prahu
Roti kruh kruh iz moke, nastrganega nesladkanega kokosa in vode

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ribji kari

LASTNOSTI:
  • Pekoče
Kuhinja:
  • 1 h
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte ingver in beli del spomladanske čebule ter kuhajte 5-6 minut, dokler se ne zmehčata. Med kuhanjem jed večkrat premešajte. Vmešajte liste karija, čili in začimbe, nato dodajte paradižnik, kokosovo mleko in 125 ml vode, zavrite in kuhajte 15 minut.

Dodajte ribe in kuhajte še 8-10 minut, dokler ribe niso kuhane. Začinite z ribjo omako, limetinim sokom in s sladkorjem. Potresite z ocvrtimi lističi karija in drobno narezano zeleno spomladansko čebulo ter postrezite z rezinami imete in rotijem.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Palačinke iz pire krompirja
Naprej
Italijanski piščančji cacciatore
Nazaj
Palačinke iz pire krompirja
Naprej
Italijanski piščančji cacciatore

Dodajte Komentar