0 0
Recept za okusne polnjene paprike z kvinojo in govedino

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

2 papriki (rdeča in rumena)
50 g bio kvinoje
2 jušni žlici oljčnega olja
srednje velika čebula
2 stroka česna
1 žlica bio paradižnikove omake
100 g govedine
žlica posušenega origana
skodelica naribanega sira edamec (po želji)
svež peteršilj
kuhana rjava leča, začinjena s soljo in poprom

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Recept za okusne polnjene paprike z kvinojo in govedino

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico ogrejemo na 200 stopinj celzija.

Najprej na ponvi in oljčnem olju prepražimo čebulo, nato dodamo paradižnikovo omako in nasekljan česen. Dodamo še govedino, narezano na trakce.

Skuhamo kvinojo in dodamo posušen origano. Kvinojo dodamo govedini. Papriki na vrhu prerežemo in ju postavimo na pekač, namazan z oljem. V papriki najprej naložimo govedino z omako in kvinojo, nato pa po želji po vrhu posujemo še sir.

Pečemo pokrito s folijo, dokler se papriki ne zmehčata – med 20 in 30 minut. Postrežemo s sveže posutim peteršiljem.

Pa dober tek

Koraki

1
Narejeno

Priprava

Pečico ogrejemo na 200 stopinj celzija. Najprej na ponvi in oljčnem olju prepražimo čebulo, nato dodamo paradižnikovo omako in nasekljan česen. Dodamo še govedino, narezano na trakce. Skuhamo kvinojo in dodamo posušen origano. Kvinojo dodamo govedini. Papriki na vrhu prerežemo in ju postavimo na pekač, namazan z oljem. V papriki najprej naložimo govedino z omako in kvinojo, nato pa po želji po vrhu posujemo še sir. Pečemo pokrito s folijo, dokler se papriki ne zmehčata – med 20 in 30 minut. Postrežemo s sveže posutim peteršiljem. Pa dober tek

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Jagodni chia puding – Recept
Naprej
Recept za čokoladno pogačo s cimetom
Nazaj
Jagodni chia puding – Recept
Naprej
Recept za čokoladno pogačo s cimetom

Dodajte Komentar