0 0
Rdeče zelje, kislo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 x Rdeče zelje
0,2 l Kis
1 x Paprika
Ingver
Klinček
Sol
6 rezin Rdeča pesa

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rdeče zelje, kislo

  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zelje zelo drobno narežite, ga razporedite po ravni površini, posujte s soljo in pustite stati 24 ur, nato ga obrišite v čisti krpi.

Kisu dodamo začimbe, povezane v muslinsko vrečko, in pustimo, da zavre, medtem pa zelje položimo v kozarec, ki ga pokrijemo z rezinami rdeče pese na vrhu. Ko kis zavre, ga prelijemo čez zelje in ga pokrijemo, ko se precej ohladi. To bo pripravljeno za uporabo v nekaj dneh.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Majonezna omaka
Naprej
Marinirana čebula
Nazaj
Majonezna omaka
Naprej
Marinirana čebula

Dodajte Komentar