0 0
Puding “Koča”

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 3/4 skodelice Moka
3/4 skodelice Kristalni sladkor
2 1/2 čajne žličke Pecilni prašek
1 x Jajce
1/2 čajne žličke limonin ekstrakt
1/2 čajne žličke Sol
1/4 skodelice Maščoba (maslo ali olje)
2/3 skodelice Mleko

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Puding “Koča”

  • 50 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zmešajte moko, pecilni prašek in sol ter dvakrat presejete. Maslo stepite do mehkega; postopoma dodajte še sladkor in stepajte, dokler se ne zmehča. Vmešajte jajce in aromo. Dodamo moko in izmenično mešamo z mlekom, po vsakem dodajanju dobro stepemo.

Prelijte v z maslom namazan kvadratni pekač (20 x 20 x 5 cm). Pecite v zmerno vroči pečici (okoli 180 stopinj Celzija) približno 40 minut. Postrežemo z masleno ali pa pomarančno omako. Okusno je, če je obloženo z drobljenim jagodičevjem ali pa drugim sadjem.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Puding z rabarbaro
Nazaj
Puding z rabarbaro
Češnjev puding
Naprej
Češnjev puding
Puding z rabarbaro
Nazaj
Puding z rabarbaro
Češnjev puding
Naprej
Češnjev puding

Dodajte Komentar